Rens av takrenner

Det er alltid kjedelig når man oppdager at takrennene sine er tette og stopper vannet som prøver å renne gjennom. Da kan det være lurt å rense takrennene jevlig slik at man unngår tette og forstoppa takrenner. Vi hjelper gjerne med både riktig utstyr og kunnskapen til å rense dette på en effektiv og god måte.

Reparasjon av tak

Slitasje forekommer på tak og takrenner. Vi ønsker derfor å kunne hjelpe med å utbedre og fikse taket ditt. Vi tilbyr alt fra bytting av takrenner og graderenner til reparasjon av taket.

Klipping av torvtak

Det kan være en utfordring å få klippet torvtaket sitt. Vi kan hjelpe med å klippe torvtaket deres på en sikker og god måte. Hvis dere ønsker at vi skal klippe plenen deres også, så gjør vi det.

Utleie av stillas

Vi leier ut Jamax stillas på 132 kvadratmeter med tilhenger. Dette kan leies for en hel uke for kun 1700,- inkludert mva.

Måking av tak og veranda

Når det blir mye snø på både hytte- og hustak er det lurt å skuffe dette vekk. Det kan være en utfordring for mange å gjøre dette selv. Derfor kan det være lurt å gi denne jobben til noen som kan det, som for eksempel oss som tar på oss snøskuffing av tak og verandaer.

Brøyting med traktor

Hvis du har mer enn bare taket og verandaen og brøyte så har vi også traktor som vi kan hjelpe med å brøyte større områder på en effektiv og god måte.